Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembantu Solek

Eyelash Stand

Pembantu Solek Reka bentuk ini meneroka metafora bulu mata. Pereka menganggap bulu mata adalah mengejar harapan peribadi. Dia membuat pendirian bulu mata sebagai ikon kehidupan atau pentas persembahan miniatur. Pendirian ini melambangkan komitmen yang mengingatkan pada waktu pagi atau sebelum tidur, dengan menetapkan bulu mata buat sementara waktu sebelum atau selepas digunakan. Pendirian bulu mata adalah cara untuk menghafal apa yang telah disumbangkan oleh perkara remeh dalam pengembaraan harian peribadi.

Nama Projek : Eyelash Stand, Nama pereka : Naai-Jung Shih, Nama pelanggan : Naai-Jung Shih.

Eyelash Stand Pembantu Solek

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.