Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemasangan Tema

Dancing Cubes

Pemasangan Tema Reka bentuk ini berinteraksi dengan subjek yang dipaparkan oleh modul. Tema tema ini direka dengan mekanisme pengembangan sendiri untuk menghubungkan enam atau lebih kiub ke unit berskala atas dalam tiga arah tegak lurus. Konfigurasi bentuk bebas dengan takik menjadikan hubungannya serupa dengan orang menari yang saling berkait. Susunan lubang kecil mewujudkan struktur tempat penginapan untuk subjek dengan bahagian linier.

Nama Projek : Dancing Cubes, Nama pereka : Naai-Jung Shih, Nama pelanggan : Naai-Jung Shih.

Dancing Cubes Pemasangan Tema

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.