Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Klinik Urologi

The Panelarium

Klinik Urologi Panelarium adalah ruang klinik baru untuk Dr. Matsubara salah satu daripada beberapa pakar bedah yang diperakui untuk mengendalikan sistem pembedahan robotik da Vinci. Reka bentuknya diilhamkan dari dunia digital. Komponen sistem binari 0 dan 1 diinterpolasi di ruang putih dan dijelmakan oleh panel yang keluar dari dinding dan siling. Lantai mengikuti juga dari aspek reka bentuk yang sama. Panel walaupun penampilan rawak mereka berfungsi, mereka menjadi papan tanda, bangku, kaunter, rak buku dan juga pemegang pintu, dan yang paling penting adalah penglihatan yang melindungi privasi minimum bagi pesakit.

Nama Projek : The Panelarium, Nama pereka : Tetsuya Matsumoto, Nama pelanggan : Matsubara Clinic..

The Panelarium Klinik Urologi

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.