Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran Dan Kedai Udon

Inami Koro

Restoran Dan Kedai Udon Bagaimana seni bina dapat mewakili konsep masakan? The Edge of the Wood adalah usaha untuk menjawab persoalan ini. Inami Koro mencipta semula hidangan Udon Jepun tradisional sambil mengekalkan teknik penyediaan yang biasa. Bangunan baru ini mencerminkan pendekatan mereka dengan meninjau semula pembinaan kayu tradisional Jepun. Semua garis kontur yang menyatakan bentuk bangunan dipermudahkan. Ini termasuk bingkai kaca yang tersembunyi di dalam tiang kayu nipis, kecenderungan bumbung dan siling diputar, dan tepi dinding menegak semuanya dinyatakan dengan satu garis.

Nama Projek : Inami Koro, Nama pereka : Tetsuya Matsumoto, Nama pelanggan : Miki City..

Inami Koro Restoran Dan Kedai Udon

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.