Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Rehat

YO

Kerusi Rehat YO mengikuti prinsip ergonomik tempat duduk yang selesa dan garis geometri tulen yang secara abstrak membentuk huruf "YO". Ini mewujudkan perbezaan antara pembinaan kayu "lelaki" yang besar dan kain komposit "perempuan" yang ringan dan telus di tempat duduk dan belakang, yang diperbuat daripada bahan kitar semula 100%. Ketegangan kain dicapai dengan jalinan gentian (yang disebut "korset"). Kerusi santai dilengkapi dengan bangku yang menjadi meja sisi apabila dipusingkan 90 °. Pelbagai pilihan warna membolehkan mereka berdua masuk dengan mudah dengan pelbagai gaya.

Mesin Teh Automatik Sepenuhnya

Tesera

Mesin Teh Automatik Sepenuhnya Tesera automatik sepenuhnya mempermudah proses penyediaan teh dan menetapkan tahap atmosfera untuk membuat teh. Teh longgar diisi ke dalam Botol khas di mana, secara unik, waktu pembuatan bir, suhu air dan jumlah teh dapat disesuaikan secara individu. Mesin mengenali tetapan ini dan menyediakan teh sempurna secara automatik di ruang kaca lutsinar. Setelah teh dicurahkan, proses pembersihan automatik berlaku. Dulang bersepadu boleh dikeluarkan untuk dihidangkan dan juga digunakan sebagai dapur kecil. Tidak kira sama ada cawan atau periuk, teh anda sangat sesuai.

Lampu

Tako

Lampu Tako (sotong dalam bahasa Jepun) adalah lampu meja yang diilhami oleh masakan Sepanyol. Kedua-dua pangkalan itu mengingatkan piring kayu di mana "pulpo a la gallega" disajikan, sementara bentuknya dan tali elastik membangkitkan bento, kotak makan tradisional Jepun. Bahagiannya dipasang tanpa skru, memudahkan pemasangannya. Dibungkus secara berkeping-keping juga mengurangkan kos pembungkusan dan penyimpanan. Sendi pelindung polipropena fleksibel tersembunyi di belakang jalur elastik. Lubang yang dibor di dasar dan bahagian atas membolehkan aliran udara yang diperlukan untuk mengelakkan terlalu panas.

Radiator

Piano

Radiator Inspirasi untuk Reka Bentuk ini datang dari Love for Music. Tiga elemen pemanasan yang berbeza digabungkan, masing-masing menyerupai satu kunci Piano, membuat komposisi yang kelihatan seperti papan kekunci Piano. Panjang Radiator boleh berbeza-beza, bergantung pada ciri dan cadangan Ruang. Idea konseptual belum dikembangkan menjadi produksi.

Pemegang Lilin

Hermanas

Pemegang Lilin Hermanas adalah keluarga pemegang lilin kayu. Mereka seperti lima beradik (hermanas) yang sedia membantu anda mewujudkan suasana yang selesa. Setiap lilin mempunyai ketinggian yang unik, sehingga menggabungkannya bersama-sama, anda akan dapat mensimulasikan kesan pencahayaan lilin dengan ukuran yang berbeza dengan hanya menggunakan lampu pewarna standard. Tempat lilin ini diperbuat daripada beech yang sudah berubah. Mereka dicat dengan warna yang berbeza yang membolehkan anda membuat kombinasi anda sendiri agar sesuai di tempat kegemaran anda.

Bekas Perasa

Ajorí

Bekas Perasa Ajorí adalah penyelesaian kreatif untuk mengatur dan menyimpan pelbagai bumbu, rempah-rempah dan bumbu, untuk memuaskan dan sesuai dengan tradisi masakan yang berbeza di setiap negara. Reka bentuk organiknya yang elegan menjadikannya kepingan patung, yang dihasilkan sebagai hiasan yang sangat baik untuk dicerminkan sebagai permulaan perbualan di sekitar meja. Reka bentuk bungkusan diilhamkan oleh kulit bawang putih, menjadi cadangan tunggal pembungkusan eko. Ajorí adalah reka bentuk yang mesra alam untuk planet ini, diilhamkan oleh alam semula jadi dan dibuat sepenuhnya dari bahan semula jadi.