Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mesin Pencincang Kertas

HandiShred

Mesin Pencincang Kertas HandiShred adalah mesin pencincang kertas mudah alih yang tidak memerlukan sumber kuasa luaran. Ia direka dengan kecil dan rapi sehingga anda boleh meletakkannya di atas meja anda, di dalam laci atau beg bimbit yang boleh diakses dengan mudah dan menghancurkan dokumen penting anda kapan saja dan di mana sahaja. Mesin pencincang yang berguna ini berfungsi dengan baik untuk menghancurkan dokumen atau resit untuk memastikan bahawa maklumat peribadi, sulit dan maklumat peribadi disimpan dengan selamat sepanjang masa.

Nama Projek : HandiShred, Nama pereka : Yen Lau, Nama pelanggan : Inform Designs Ltd..

HandiShred Mesin Pencincang Kertas

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.