Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

Meet the Chef

Kalendar Bagaimana kalendar korporat dapat membawa lebih banyak perniagaan ke restoran tempatan Thailand di negara luar? Bagaimana dengan mewujudkan lebih banyak pertunangan dengan kalendar menggunakan QR Code untuk melihat klip video 'Secret Recipe' hidangan khas 12 restoran tempatan Thailand. Klip akan dimuat naik ke laman Jaringan Sosial untuk senang dikongsi. Lebih banyak paparan akan membantu restoran lebih dikenali dan boleh menyebabkan penjualan lebih banyak. Akibatnya, pengusaha individu tempatan dapat berdiri sendiri, menjalankan perniagaan pilihan mereka, tidak perlu meninggalkan kampung halaman mereka.

Nama Projek : Meet the Chef, Nama pereka : Krungsri Auto, Nama pelanggan : Krungsri Auto.

Meet the Chef Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.