Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Struktur Kanopi Photochromic

Or2

Struktur Kanopi Photochromic Or2 adalah struktur bumbung permukaan tunggal yang bertindak balas terhadap cahaya matahari. Segmen poligonal permukaan bertindak balas terhadap cahaya ultra-ungu, memetakan kedudukan dan intensiti sinar suria. Ketika berada di tempat teduh, bahagian Or2 berwarna putih lut sinar. Namun apabila terkena cahaya matahari, mereka menjadi berwarna, membanjiri ruang di bawah ini dengan warna cahaya yang berbeza. Pada siang hari Or2 menjadi alat teduhan secara pasif mengawal ruang di bawahnya. Pada waktu malam Or2 berubah menjadi candelier besar, menyebarkan cahaya yang telah dikumpulkan oleh sel fotovoltaik bersepadu pada siang hari.

Nama Projek : Or2, Nama pereka : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Nama pelanggan : Orproject.

Or2 Struktur Kanopi Photochromic

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.