Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Muzik

DrumString

Alat Muzik Menggabungkan dua instrumen bersama-sama yang bermaksud melahirkan suara baru, fungsi baru dalam penggunaan instrumen, cara baru untuk memainkan instrumen, penampilan baru. Timbangan nota untuk gendang adalah seperti D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 dan skala nota rentetan dirancang dalam sistem EADGBE. DrumString ringan dan mempunyai tali yang diikat di bahu dan pinggang oleh itu menggunakan dan memegang instrumen akan mudah dan memberi anda kemampuan menggunakan dua tangan.

Nama Projek : DrumString, Nama pereka : Mohamad Montazeri, Nama pelanggan : Arena Design Studio.

DrumString Alat Muzik

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.