Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan

Lollipop

Kerusi Berlengan Kerusi berlengan Lollipop adalah gabungan bentuk yang tidak biasa dan warna yang bergaya. Siluet dan elemen warnanya harus terlihat dari jauh seperti permen, tetapi pada masa yang sama kerusi berlengan harus sesuai dengan bahagian dalam gaya yang berbeza. Bentuk chupa-chups membentuk dasar sandaran tangan dan bahagian belakang dan tempat duduk dibuat dalam bentuk permen klasik. Kerusi berlengan Lollipop dibuat untuk orang yang suka keputusan dan fesyen yang berani, tetapi tidak mahu melepaskan fungsi dan keselesaan.

Nama Projek : Lollipop, Nama pereka : Natalia Komarova, Nama pelanggan : Alter Ego Studio.

Lollipop Kerusi Berlengan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.