Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Perabot

Phan

Koleksi Perabot Koleksi Phan diilhamkan oleh bekas Phan yang merupakan budaya kontena Thailand. Pereka menggunakan struktur bekas Phan untuk membuat struktur perabot yang menjadikannya kuat. Reka bentuk dan perincian yang menjadikannya moden dan ringkas. Pereka menggunakan teknologi potong laser dan kombinasi mesin kepingan logam lipat dengan kayu CNC untuk membuat perincian yang kompleks dan unik yang berbeza daripada yang lain. Permukaannya telah selesai dengan sistem bersalut serbuk untuk menjadikan strukturnya tetap panjang, kuat tetapi ringan.

Nama Projek : Phan, Nama pereka : Yongphan Sundara-vicharana, Nama pelanggan : SSTEEL.

Phan Koleksi Perabot

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.