Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Jenama

EXP Brasil

Reka Bentuk Jenama Reka bentuk untuk jenama EXP Brasil berasal dari prinsip kesatuan dan perkongsian syarikat. Mempergunakan campuran antara teknologi dan reka bentuk dalam projek mereka seperti dalam kehidupan pejabat. Unsur tipografi mewakili kesatuan dan kekuatan syarikat ini. Reka bentuk huruf X padat dan bersepadu tetapi sangat ringan dan teknologi. Jenama ini mewakili kehidupan studio, dengan unsur-unsur dalam huruf, baik pada ruang positif dan negatif yang menyatukan orang dan reka bentuk, individu dan kolektif, sederhana dengan teknologi, ringan dan kuat, profesional dan peribadi.

Nama Projek : EXP Brasil, Nama pereka : Mateus Matos Montenegro, Nama pelanggan : EXP Brasil.

EXP Brasil Reka Bentuk Jenama

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.