Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan

Capsule

Pencahayaan Bentuk kapsul lampu mengulangi bentuk kapsul yang begitu meluas di dunia moden: ubat-ubatan, struktur seni bina, kapal angkasa, termos, tiub, kapsul masa yang menghantar mesej kepada keturunan selama beberapa dekad. Ia boleh terdiri daripada dua jenis: standard dan memanjang. Lampu boleh didapati dalam beberapa warna dengan tahap ketelusan yang berbeza-beza. Mengikat dengan tali nilon menambahkan kesan buatan tangan pada lampu. Bentuk sejagatnya adalah untuk menentukan kesederhanaan pembuatan dan pengeluaran besar-besaran. Penjimatan dalam proses pengeluaran lampu adalah kelebihan utamanya.

Nama Projek : Capsule, Nama pereka : Natalia Komarova, Nama pelanggan : Alter Ego Studio.

Capsule Pencahayaan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.