Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tekan Untuk Mengeluarkan Palam Elektrik

The GAN Switch

Tekan Untuk Mengeluarkan Palam Elektrik Biasanya jika seseorang ingin mengeluarkan plag elektrik, mereka perlu mematikan kuasa dan mengeluarkannya dengan tenaga yang cukup. Idea konseptual tetapi kelihatan ini hanya membolehkan satu jari melakukan semua pekerjaan. Suis ON / OFF yang juga sebagai butang untuk mengeluarkan palam, membantu memberitahu anda jika palamnya disambungkan ke bekalan kuasa atau tidak.

Nama Projek : The GAN Switch, Nama pereka : Tay Meng Kiat Nicholas, Nama pelanggan : .

The GAN Switch Tekan Untuk Mengeluarkan Palam Elektrik

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.