Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja

cocktail

Meja Reka bentuknya adalah meja koktel hitam dengan bayang-bayang menarik yang bermain dari hitam meja. Ini adalah reka bentuk abadi yang sesuai dengan banyak gaya. Artifak boleh dipamerkan pada tahap yang berbeza di bawah untuk mengubah penampilan meja sambil juga memastikan bahagian atas meja tetap jelas. Jadualnya adalah reka bentuk tunai dan bawa KD: beli, bawa pulang, dan senang dipasang oleh sesiapa sahaja. Reka bentuknya cantik, menarik untuk dilihat, tetapi tidak mengganggu. Meja koktel biasanya berada di pusat aktiviti, tetapi tidak boleh menjadi pusat perhatian - meja ini dapat dicapai begitu sahaja

Nama Projek : cocktail, Nama pereka : Mario J Lotti, Nama pelanggan : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Meja

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.