Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bank Teknologi

Absa

Bank Teknologi allen international diminta untuk mengembangkan cawangan 'Laboratory' inovatif di Clearwater Mall di Johannesburg. ABSA ingin menggunakan cawangan tersebut sebagai makmal ujian untuk mengembangkan produk dan proses inovatif sebelum melancarkannya ke seluruh rangkaian. Cabang 'Lab' baru akan memberi tumpuan kepada teknologi prototaip untuk mewujudkan persekitaran yang lebih interaktif bagi pelanggan dan menguji cara perbankan baru. Dengan membuat perjalanan pelanggan yang berbeza untuk Perbankan Eksklusif, Perunding Runcit dan perbankan Transaksional lalu lintas tinggi, kami dapat menyampaikan konsep cawangan yang lebih berpusatkan pelanggan.

Nama Projek : Absa, Nama pereka : Allen International, Nama pelanggan : allen international.

Absa Bank Teknologi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.