Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Soket Elektrik

Easy Socket

Reka Bentuk Soket Elektrik Orang kurang upaya, lebih tua, orang kurang upaya sementara dan juga orang yang sihat menjadi asas kepada perkara ini. Walau bagaimanapun, khalayak sasaran saya adalah mereka yang kekurangan tangan, lengan, jari atau orang kurang upaya sementara, iaitu mereka yang tidak dapat menggunakan normal ( soket dan pasang klasik. Reka bentuk soket ini menjadi peranti yang boleh digunakan dengan mudah oleh khalayak sasaran saya dengan menggunakan siku, tepi tangan, jari kaki, tumit, lengan seperti khalayak sasaran saya. Saya cuba membuat "Universal Reka bentuk ".

Nama Projek : Easy Socket, Nama pereka : Akin Kayiket, Nama pelanggan : .

Easy Socket Reka Bentuk Soket Elektrik

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.