Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Habuk Dan Sapu

Ropo

Habuk Dan Sapu Ropo adalah konsep penyapu debu dan penyapu yang tidak seimbang, yang tidak pernah jatuh ke lantai. Berkat sedikit tangki air yang terletak di ruang bawah ruang debu, Ropo menjadikan dirinya seimbang secara semula jadi. Setelah dengan mudah menyapu debu dengan bantuan bibir lurus dari habuk, pengguna dapat menyapu penyapu dan penutup habuk bersama-sama dan meletakkannya sebagai satu unit tanpa rasa bimbang ia akan jatuh ke bawah. Bentuk organik moden bertujuan untuk memberikan kesederhanaan ke ruang dalaman dan ciri goyang weeble berupaya menghiburkan pengguna semasa membersihkan lantai.

Nama Projek : Ropo, Nama pereka : Berk Ilhan, Nama pelanggan : .

Ropo Habuk Dan Sapu

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.