Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Seni Visual

Loving Nature

Seni Visual Mencintai alam semula jadi adalah projek karya seni yang bermaksud cinta dan penghormatan terhadap alam semula jadi, kepada semua makhluk hidup. Pada setiap lukisan, Gabriela Delgado memberi penekanan khusus pada warna, memilih elemen yang berhati-hati yang disatukan dengan harmoni untuk mencapai kemasan yang subur tetapi sederhana. Penyelidikan dan cintanya yang tulen terhadap reka bentuk memberikannya kemampuan intuitif untuk membuat kepingan berwarna cerah dengan elemen spot mulai dari yang hebat hingga yang cerdik. Budaya dan pengalaman peribadinya membentuk komposisi menjadi naratif visual yang unik, yang pasti akan mencantikkan suasana dengan alam dan keceriaan.

Nama Projek : Loving Nature, Nama pereka : Gabriela Delgado, Nama pelanggan : GD Studio C.A.

Loving Nature Seni Visual

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.