Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Dalaman Kediaman

Beijing Artists' House

Dalaman Kediaman Selepas 30 tahun perindustrian China yang pesat, projek ini mencerminkan perubahan sosial dan pembangunan perindustrian yang mendasar bagi sebuah negara yang memerlukan seni bina moden. Dalam pengertian ini, rumah ini bertindak balas terhadap perpindahan yang jauh dari acuan tradisional dan ke arah realiti industri. Ini bertujuan untuk meneroka kemampuan industri China, bukan sebagai trauma kejam yang tersembunyi melainkan kekuatan kemajuan yang dapat mengagihkan kesejahteraan di seluruh masyarakat.

Nama Projek : Beijing Artists' House, Nama pereka : Yan Pan, Nama pelanggan : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Dalaman Kediaman

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.