Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman Pejabat

Mundipharma Singapore

Reka Bentuk Dalaman Pejabat Dekorasi kawasan penerimaan tetamu memberikan nuansa yang sangat moden ke pejabat, seperti pengangkat muka baru, lengkap dengan lampu bulat, panel kaca penuh, pelekat buram, kaunter marmar putih, kerusi berwarna dan pelbagai bentuk geometri untuk mengatasinya. Reka bentuk yang terang dan berani adalah petunjuk niat pereka untuk memaparkan imej korporat, terutama dengan penyatuan logo syarikat di dinding ciri. Bersama dengan tata letak pencahayaan yang teliti di kawasan strategik, kawasan penerimaannya kuat dari segi reka bentuk namun secara senyap-senyap menampilkan daya tarikan estetiknya.

Nama Projek : Mundipharma Singapore, Nama pereka : Priscilla Lee Pui Kee, Nama pelanggan : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Reka Bentuk Dalaman Pejabat

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.