Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Karya Seni

Arabic Calligraphy

Karya Seni Ini adalah contoh seni kaligrafi Arab kontemporari yang diamalkan oleh seorang seniman Oman, Dr. Salman Alhajri, penolong profesor Seni dan reka bentuk di Universiti Sultan Qaboos. Ia menjelaskan ciri estetika kaligrafi Arab sebagai ikon seni Islam yang unik. Salman menetapkan praktiknya, secara manual dalam kaligrafi Arab sebagai tema utama pada tahun 2006. Pada tahun 2008 dia mulai menggunakan teknologi digital dan grafik, iaitu perisian grafik (berasaskan vektor) dan perisian skrip Arab, misalnya 'Kelk', sejak itu Alhajri mengembangkan gaya unik yang unik dalam aliran seni ini.

Nama Projek : Arabic Calligraphy , Nama pereka : Salman Alhajri, Nama pelanggan : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Karya Seni

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.