Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tipografi

Ila'l Amam Type Family

Tipografi "Ila'l Amam" adalah keluarga jenis Arab yang dikembangkan dari campuran jenis paparan pertama yang pernah dibuat - Fat Faces, serta skrip Kufik Iran vintaj abad ke-11, menggabungkan semuanya menjadi format miring / serong. "Ila'l Amam" terdiri daripada jenis paparan yang digunakan untuk tujuan berskala besar kerana hurufnya sangat bergaya dan ditandai dengan adanya kontras yang jelas antara sebatan tebal dan tipis. Kekaguman di sebalik jenis huruf yang miring / miring datang dari kekurangan satu jenis bahasa Arab, kerana bahasa Arab mungkin dianggap mempunyai format Itali semata-mata sejak awal.

Nama Projek : Ila'l Amam Type Family, Nama pereka : Sara Mansour, Nama pelanggan : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Tipografi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.