Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Everyday chair

Kerusi Tuan Bruno Munari mendakwa bahawa di dunia, "ada lebih banyak kerusi daripada keldai." Mengapa menarik kerusi lain? Sudah ada banyak kerusi yang bagus, ada yang buruk, ada yang selesa, yang lain sedikit kurang. Oleh itu, dengan membayangkan objek yang akan berlari dari gaya apa pun yang bercerita sedikit, menyambar senyuman, kerusi Everyday telah difikirkan. Anehnya bahawa tanpa membezakan akidah atau keturunan, setiap orang setiap hari duduk dengan puas di kerusi seramik putih ... Perwatakannya yang suka bermain menjadi jemputan untuk duduk meluangkan masa untuk berehat.

Nama Projek : Everyday chair, Nama pereka : Federico Traverso, Nama pelanggan : MYYOUR.

Everyday chair Kerusi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.