Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pasu Bercahaya

Ampoule

Pasu Bercahaya Setitik cahaya, bentuk dasar dan murni yang dalam dorongan dinamiknya menceritakan tentang puisi unik hadiah bunga. Ini adalah pemikiran inspirasi vas raksasa untuk satu bunga, item reka bentuk yang mencirikan setiap ruang dengan kesederhanaannya, menceritakan keajaiban sejarahnya.

Nama Projek : Ampoule, Nama pereka : Federico Traverso, Nama pelanggan : Myyour.

Ampoule Pasu Bercahaya

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.