Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pasu Bercahaya

Ampoule

Pasu Bercahaya Setitik cahaya, bentuk dasar dan murni yang dalam dorongan dinamiknya menceritakan tentang puisi unik hadiah bunga. Ini adalah pemikiran inspirasi vas raksasa untuk satu bunga, item reka bentuk yang mencirikan setiap ruang dengan kesederhanaannya, menceritakan keajaiban sejarahnya.

Nama Projek : Ampoule, Nama pereka : Federico Traverso, Nama pelanggan : Myyour.

Ampoule Pasu Bercahaya

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.