Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman Rumah Kediaman

Casa Dova

Reka Bentuk Dalaman Rumah Kediaman Bermain, bermain di sekitar individu, dengan cahaya yang menerangi, tetapi bukan sebagai titik rujukan. Bahan inovatif, sempurna dari segi teknologi dan sempurna. Membawa mereka tanda-tanda luar biasa bahawa seni bina "Masters" telah berlalu dan yang sekarang mendapati diri mereka sendiri, menjadikan mereka terkenal, masa muda mereka. Menggabungkan kemegahan asli dengan pengetahuan, teknik dan utopia emosi, yang pernah menjadi ketangkasan yang luar biasa, dalam suasana moden yang mengejutkan "lama" dan unik.

Nama Projek : Casa Dova, Nama pereka : Alessandro Marchelli, Nama pelanggan : Casa DOVA.

Casa Dova Reka Bentuk Dalaman Rumah Kediaman

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.