Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Poster Filem

Mosaic Portrait

Poster Filem Filem seni "Potret Mosaik" dirilis sebagai poster konsep. Ini terutama menceritakan kisah seorang gadis yang diserang secara seksual. Putih biasanya mempunyai kiasan kematian dan simbol kesucian. Poster ini memilih untuk menyembunyikan mesej "kematian" di sebalik keadaan seorang gadis yang tenang dan lemah lembut, untuk menonjolkan emosi yang lebih kuat di sebalik kesunyian. Pada masa yang sama, pereka menggabungkan unsur-unsur artistik dan simbol-simbol sugestif ke dalam gambar, menyebabkan pemikiran dan penerokaan karya filem yang lebih luas.

Nama Projek : Mosaic Portrait, Nama pereka : Cinch Culture Media, Nama pelanggan : CINCH 浅葱.

Mosaic Portrait Poster Filem

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.