Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah

Santos

Rumah Dengan menggunakan kayu sebagai elemen konstruktif utama, rumah ini menggantikan dua tingkat di bahagian, menghasilkan atap kaca untuk disatukan dengan konteks dan membiarkan cahaya semula jadi masuk. Ruang ketinggian berganda menyatakan hubungan antara tingkat bawah, tingkat atas dan lanskap. Bumbung logam di atas langit melayang, melindunginya dari kejadian cahaya matahari barat dan membina semula isipadu secara formal, membingkai penglihatan persekitaran semula jadi. Program ini diartikulasikan dengan mencari kegunaan awam di tingkat bawah dan kegunaan peribadi di tingkat atas.

Nama Projek : Santos, Nama pereka : Fernando Abelleyro, Nama pelanggan : Fernando Abelleyro, architect.

Santos Rumah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.