Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

NISSAN Calendar 2013

Kalendar Setiap tahun Nissan menghasilkan kalendar di bawah tema tagline jenama "Kegembiraan tidak seperti yang lain". Versi tahun 2013 dipenuhi dengan idea dan gambar yang membuka mata dan unik hasil kerjasama dengan artis lukisan tarian "SAORI KANDA". Semua gambar dalam kalendar adalah hasil karya SAORI KANDA artis lukisan tarian. Dia mewujudkan inspirasi yang diberikan oleh kenderaan Nissan dalam lukisannya yang langsung dilukis pada tirai mendatar yang diletakkan di studio.

Nama Projek : NISSAN Calendar 2013, Nama pereka : E-graphics communications, Nama pelanggan : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.