Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Bilik Mandi

Up

Koleksi Bilik Mandi Di atas, koleksi bilik mandi yang dirancang oleh Emanuele Pangrazi, menunjukkan bagaimana konsep sederhana dapat menghasilkan inovasi. Idea awal adalah untuk meningkatkan keselesaan sedikit memiringkan bidang tempat duduk kebersihan. Idea ini berubah menjadi tema reka bentuk utama dan terdapat dalam semua elemen koleksi. Tema utama dan hubungan geometri yang ketat memberikan koleksi gaya kontemporari sesuai dengan cita rasa Eropah.

Nama Projek : Up, Nama pereka : Emanuele Pangrazi, Nama pelanggan : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Koleksi Bilik Mandi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.