Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Troli Gurun Sejuk

Sweet Kit

Troli Gurun Sejuk Pameran bergerak ini untuk menyajikan pencuci mulut di restoran dibuat pada tahun 2016 dan merupakan karya terbaru dalam rangkaian K. Reka bentuk Sweet-Kit memenuhi syarat untuk keanggunan, kemampuan manuver, kelantangan dan ketelusan. Mekanisme pembukaan didasarkan pada cincin yang berputar di sekitar cakera kaca akrilik. Dua cincin beech yang dibentuk adalah trek putaran dan juga pegangan untuk membuka casing dan untuk memindahkan troli di sekitar restoran. Ciri-ciri bersepadu ini membantu mengatur lokasi perkhidmatan dan menonjolkan produk yang dipaparkan.

Nama Projek : Sweet Kit, Nama pereka : Patrick Sarran, Nama pelanggan : QUISO SARL.

Sweet Kit Troli Gurun Sejuk

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.