Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pavilion

ResoNet Sinan Mansions

Pavilion ResoNet Pavilion ditugaskan oleh Sinan Mansions di Shanghai untuk perayaan Tahun Baru Cina 2017. Ia terdiri daripada paviliun sementara ditambah lampu LED interaktif "resonet" yang terpasang di permukaan dalaman. Ini menggunakan teknik Low-Fi untuk memvisualisasikan frekuensi resonans yang terdapat di persekitaran semula jadi, melalui interaksi orang ramai dan elemen sekitarnya yang dikesan oleh jaring LED. Pavilion menerangi alam awam sebagai tindak balas terhadap rangsangan getaran. Selain pengunjung boleh datang untuk membuat permintaan Festival Musim Bunga, ia juga boleh dijadikan pentas persembahan.

Nama Projek : ResoNet Sinan Mansions, Nama pereka : William Hailiang Chen, Nama pelanggan : Sinan Mansions.

ResoNet Sinan Mansions Pavilion

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.