Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Pakaian Wanita

Macaroni Club

Koleksi Pakaian Wanita Koleksi, Macaroni Club, diilhami oleh The macaroni dari pertengahan abad ke-18 yang menghubungkan mereka dengan orang-orang yang ketagihan logo hari ini. Makaroni adalah istilah untuk lelaki yang melebihi batas fesyen biasa di London. Mereka adalah mania logo abad ke-18. Koleksi ini bertujuan untuk menunjukkan kehebatan logo dari masa lalu hingga sekarang, dan menjadikan Macaroni Club sebagai jenama dengan sendirinya. Perincian reka bentuknya diilhamkan dari kostum Macaroni pada tahun 1770, dan trend fesyen semasa dengan jumlah dan panjang yang melampau.

Nama Projek : Macaroni Club, Nama pereka : Wonjoon Cha, Nama pelanggan : Wonjoon Cha.

Macaroni Club Koleksi Pakaian Wanita

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.