Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Topi Keledar Basikal

Voronoi

Topi Keledar Basikal Helmet ini diilhamkan oleh struktur 3D Voronoi yang diedarkan secara meluas di Nature. Dengan gabungan teknik parametrik dan bionik, helmet basikal mempunyai sistem mekanikal luaran yang bertambah baik. Ia berbeza dengan struktur perlindungan serpihan tradisional dalam sistem mekanikal 3D bioniknya yang tidak ringkas. Apabila terkena kekuatan luaran, struktur ini menunjukkan kestabilan yang lebih baik. Pada keseimbangan ringan dan keselamatan, topi keledar bertujuan untuk menyediakan topi keledar basikal perlindungan diri yang lebih selesa, lebih bergaya, dan lebih selamat.

Nama Projek : Voronoi, Nama pereka : Yuefeng ZHOU, Nama pelanggan : Yuefeng ZHOU,Zhecheng XU,Haiwei WANG.

Voronoi Topi Keledar Basikal

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.