Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Mudah Alih

Seda

Pembesar Suara Mudah Alih Seda adalah peranti berfungsi asas teknologi kecerdasan. Pemegang pen di bahagian tengah adalah pengatur ruang. Juga, ciri digital sebagai port USB dan Sambungan Bluetooth menjadikannya sebagai pemain mudah alih dan pembesar suara dengan penyesuaian kawasan rumah. Bar cahaya yang tertanam di badan luaran berfungsi sebagai lampu meja. Juga, penampilan mewah yang menarik menjadikannya peralatan rumah yang menarik dapat digunakan dalam reka bentuk dalaman. Juga, menggunakan ruang dengan cara yang lebih baik adalah salah satu ciri penting Seda.

Nama Projek : Seda, Nama pereka : Arvin Maleki, Nama pelanggan : Futuredge Design Studio.

Seda Pembesar Suara Mudah Alih

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.