Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara

Black Hole

Pembesar Suara Black Hole direka berdasarkan asas teknologi pintar moden, dan ia adalah pembesar suara mudah alih Bluetooth. Ini boleh disambungkan ke telefon bimbit mana pun dengan platform yang berbeza, dan ada port USB untuk menyambung ke storan mudah alih luaran. Lampu tertanam dapat digunakan sebagai lampu meja. Juga, tampilan Black Hole yang menarik menjadikannya homeware yang menarik untuk digunakan dalam reka bentuk dalaman.

Nama Projek : Black Hole, Nama pereka : Arvin Maleki, Nama pelanggan : Futuredge Design Studio.

Black Hole Pembesar Suara

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.