Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Kosmetik

Woman Flower

Koleksi Kosmetik Koleksi ini diilhamkan oleh gaya pakaian yang berlebihan dari wanita Eropah abad pertengahan dan bentuk pandangan mata burung. Pereka mengambil bentuk kedua-duanya dan menggunakannya sebagai prototaip kreatif dan digabungkan dengan reka bentuk produk untuk membentuk bentuk dan rasa fesyen yang unik, menunjukkan bentuk yang kaya dan dinamik.

Nama Projek : Woman Flower, Nama pereka : Kang Jiang, Nama pelanggan : LCHEAR.

Woman Flower Koleksi Kosmetik

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.