Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kawalan Akses Pengecaman Wajah 3D

Ezalor

Kawalan Akses Pengecaman Wajah 3D Temui pelbagai sistem kawalan akses sensor dan kamera, Ezalor. Algoritma dan pengkomputeran tempatan direkayasa untuk privasi. Teknologi anti-spoofing tahap kewangan menghalang topeng muka palsu. Pencahayaan reflektif lembut membawa keselesaan. Dalam sekelip mata, pengguna dapat mengakses tempat yang mereka sukai dengan mudah. Pengesahan tanpa sentuhan memastikan kebersihan.

Nama Projek : Ezalor, Nama pereka : Huachao Gong, Nama pelanggan : Sciedi Technology Co., Ltd..

Ezalor Kawalan Akses Pengecaman Wajah 3D

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.