Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Roda

Ancer Dynamic

Kerusi Roda Ancer, tempat tidur yang mencegah kerusi roda, tidak hanya berfokus pada kelancaran pergerakannya, tetapi juga keselesaan pesakit, terutama mereka yang menggunakannya untuk jangka waktu yang lama. Reka bentuk inovatif bersama dengan beg udara dinamik yang dibina di dalam kusyen tempat duduk, dan pemegang yang boleh diputar, membezakannya dari kerusi roda biasa. Dengan banyak usaha yang dilaburkan, reka bentuk kerusi roda disiapkan dan terbukti dapat membantu mencegah terjadinya luka. Penyelesaian dan prinsip reka bentuk didasarkan pada hasil yang dikumpulkan dari pengguna kerusi roda, yang membawa kepada pengalaman pengguna yang asli.

Nama Projek : Ancer Dynamic, Nama pereka : Ran Zhou, Nama pelanggan : Northeastern University.

Ancer Dynamic Kerusi Roda

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.