Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Podcast

News app

Podcast Berita adalah aplikasi wawancara untuk maklumat audio. Ia diilhamkan oleh reka bentuk rata epal iOS dengan ilustrasi untuk menggambarkan blok maklumat. Secara visual latar belakang mempunyai warna biru elektrik sebagai misi untuk menjadikan blok-bloknya menonjol. Terdapat sedikit elemen grafik, objektifnya, untuk menjadikan aplikasi mudah digunakan tanpa mengalihkan perhatian pengguna atau kehilangannya.

Nama Projek : News app, Nama pereka : Raphael Batista, Nama pelanggan : News Podcast.

News app Podcast

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.