Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Konsep Pembungkusan

Faberlic Supplements

Konsep Pembungkusan Di dunia moden, orang selalu terdedah kepada kesan agresif faktor negatif luaran. Ekologi yang buruk, irama kehidupan yang sibuk dalam megalopoli atau tekanan menyebabkan peningkatan beban pada badan. Untuk menormalkan dan meningkatkan keadaan fungsi badan, makanan tambahan digunakan. Metafora utama projek ini telah menjadi rajah untuk meningkatkan kesejahteraan seseorang dengan penggunaan makanan tambahan. Juga, elemen grafik utama mengulangi bentuk huruf F - huruf pertama dalam nama jenama.

Nama Projek : Faberlic Supplements, Nama pereka : Dmitry Kultygin, Nama pelanggan : Dmitry Kultygin.

Faberlic Supplements Konsep Pembungkusan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.