Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bungkusan Boleh Guna Semula

Packzero

Bungkusan Boleh Guna Semula PackZero ialah sistem pembungkusan boleh guna semula untuk penghantaran runcit dalam talian. Bungkusan boleh kembung ini melindungi produk semasa penghantaran dan akan mengempis secara automatik apabila dibuka. Bungkusan ini diperbuat daripada bahan boleh terbiodegradasi yang tahan lasak, yang menurut kajian dianggarkan boleh digunakan sehingga 100 kali. Tiga saiz bungkusan disediakan. Pengguna memulangkan setiap bungkusan ke tong kutipan yang diletakkan di stesen kereta api bawah tanah, kampus, pejabat dan ruang awam lain, di mana pedal dan roda gilek akan meratakan serta memampatkan bungkusan tersebut untuk tujuan pengangkutan. Hab pusat diletakkan di tempat yang kerap dikunjungi orang ramai, bagi mengurangkan jarak penghantaran secara keseluruhan.

Nama Projek : Packzero, Nama pereka : Yanhui Ban, Ruoyi An, Shijie Luan, Nama pelanggan : Packzero.

Packzero Bungkusan Boleh Guna Semula

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.