Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Ditambah Kipas

Brise Table

Perabot Ditambah Kipas Brise Table dirancang dengan rasa tanggungjawab terhadap perubahan iklim dan keinginan untuk menggunakan peminat daripada penghawa dingin. Daripada meniup angin kencang, ia berkonsentrasi pada merasa sejuk dengan mengedarkan udara walaupun setelah mematikan penghawa dingin. Dengan Brise Table, pengguna dapat memperoleh angin dan digunakan sebagai meja sisi pada masa yang sama. Juga, ia meresap persekitaran dengan baik dan menjadikan ruang lebih indah.

Nama Projek : Brise Table, Nama pereka : WONHO LEE, Nama pelanggan : Wonho Lee.

Brise Table Perabot Ditambah Kipas

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.