Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pakaian Dengan Bungkus

Metallic Dual

Pakaian Dengan Bungkus Gaun serba guna dari India ini menonjol dalam penampilan pertama kerana menggabungkan Emas dan Perak dengan indah. Diklaim sebagai penggabungan pakaian peranginan dan pesta, pakaian ini sebenarnya boleh digunakan untuk tuntutannya. Wrap tambahan di fleksibel untuk digunakan tetapi lampiran bergabung mungkin lebih baik. Jelas bahawa reka bentuknya diilhamkan dari logam mulia dan falsafah itu dibenarkan dalam penggunaan dan juga rupa.

Nama Projek : Metallic Dual, Nama pereka : Shilpa Sharma, Nama pelanggan : SQUACLE.

Metallic Dual Pakaian Dengan Bungkus

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.