Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencetak 3D Pembinaan Bandar

Pellet-X

Pencetak 3D Pembinaan Bandar Pistol pencetakan 3D pembinaan Pellet-X mampu dilengkapi dengan robot industri 6-paksi dan ke atas, mencapai pencetakan fleksibel bagi komponen dan struktur pembinaan yang besar. Pengguna boleh mengimport terus maklumat data 3D model bangunan ke dalam platform kawalan induk pencetakan dan pemprosesan. Dengan antara muka interaksi manusia-mesin yang mesra pengguna, adalah mudah bagi pengguna untuk mengawal proses dan menyelesaikan tugas pencetakan dengan ketepatan dan kecekapan yang tinggi.

Nama Projek : Pellet-X, Nama pereka : Fan Wu, Nama pelanggan : ROBOTICPLUS.

Pellet-X Pencetak 3D Pembinaan Bandar

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.