Reka Bentuk Dalaman Pejabat Beauty of Orient ialah reka bentuk dalaman pejabat yang dicipta di dalam sebuah rumah berusia lima puluh tahun di Taiwan. Kawasan dalaman berukuran 99.1 meter persegi dan halaman seluas 49.5 meter persegi. Ton hitam, putih dan kelabu berketepuan rendah membentuk suasana yang tenang dan klasik. Lengkung organik membentuk siling dan kabinet simpanan di pintu masuk, manakala lengkung tidak simetri menandakan tingkat dua. Beberapa sekatan telah dialihkan dan skrin kaca kelabu (matte) ditambah untuk mengekalkan pergerakan yang terbuka dan terang. Lantai laminat, kerja kayu, cat bakar dan fabrik bercorak batu digunakan.
Nama Projek : Beauty of Orient, Nama pereka : Dangli Design+SC Architects, Nama pelanggan : Dangli Design+SC Architects.
Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.