Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Relaksasi

ZENTA COLLECTION

Meja Relaksasi Zenta ialah koleksi meja teh Zen yang direka untuk menjelmakan intipati unik seni Taman Kering Jepun. Projek reka bentuk ini mengutamakan pengalaman baharu, menawarkan kepada pengguna bukan sahaja meja teh tetapi juga elemen interaktif: menyapu pasir untuk bermeditasi dan mencari ketenangan dalaman. Estetika koleksi ini mengambil inspirasi daripada imej batu dan ombak, mencipta landskap semula jadi mini yang memperkaya pengalaman minum teh yang unik.

Nama Projek : ZENTA COLLECTION, Nama pereka : Phan Van Tin, Nama pelanggan : .

ZENTA COLLECTION Meja Relaksasi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.