Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Gantung

Dash

Lampu Gantung Dash ialah lampu gantung yang direka untuk ruang dalaman dan seni bina. Badannya hanya setebal 8 mm dan diperbuat daripada aluminium untuk ketahanan dan penyerakan haba. Unit modular disambungkan melalui sendi silinder, dan setiap modul boleh berputar sehingga 60 darjah. Badan lampu berfungsi sebagai pemantul dan penyebar cahaya sekali gus, jadi tiada kanta diperlukan untuk mengawal sudut pancaran cahaya. Penyelesaian ini meningkatkan kecekapan dan keselesaan visual. Dash turut menawarkan kawalan tanpa sentuhan dengan peredupan berasaskan kehampiran, dan sistem ini boleh diperluas dengan modul tambahan.

Nama Projek : Dash, Nama pereka : Seyed Shahriyar Shahriyari, Nama pelanggan : TRIO LICHT.

Dash Lampu Gantung

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.