Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat

White Paper

Pejabat Bahagian dalaman seperti kanvas mewujudkan ruang untuk sumbangan kreatif para pereka dan memberi peluang untuk pameran pelbagai proses reka bentuk. Ketika setiap proyek berjalan, dinding dan papan ditutup dengan penelitian, lakaran reka bentuk dan persembahan, mencatat evolusi setiap reka bentuk dan menjadi buku harian para pereka. Lantai putih dan pintu tembaga, yang digunakan secara unik dan berani untuk penggunaan harian yang mantap, mengumpulkan jejak kaki dan cap jari dari kakitangan dan pelanggan, menyaksikan perkembangan syarikat itu.

Nama Projek : White Paper, Nama pereka : Lam Wai Ming, Nama pelanggan : Design Systems Ltd..

White Paper Pejabat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.